Μεγάλωσε η κοιλίτσα της Χριστιάνας και ξαπλώνει όπου βρει – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μεγάλωσε η κοιλίτσα της Χριστιάνας και ξαπλώνει όπου βρει – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η κοιλίτσα μεγαλώνει και όπως είναι λογικό η κούραση αυξάνεται.

Ο λόγος για την Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με την κοιλίτσα της να έχει μεγαλώσει για τα καλά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αν και εγκυμονούσα συνεχίζει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, κάτι που απ’ότι φαίνεται την οδηγεί στο να έχει την ανάγκη για λίγα λεπτά ξεκούρασης όπου και να βρίσκεται.

Αυτό μας φανερώνει για άλλη μια φορά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram όπου με την πιο κάτω φωτογραφία αναφέρει: «Όταν απλώνεις όπου βρεις!!»

Δείτε την:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Στην Κύπρο τον Απρίλιο οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ - Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Υπουργικό: Στην Κύπρο τον Απρίλιο οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ - Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Σε αρκετές προτεραιότητες και δράσεις της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ αναφέρθηκε σήμερα η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων κα Μαριλένα Ραουνά, μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που είχε ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE