Νέα «επεισόδια» στο «σίριαλ Ουζόχο» – Αρχή με Ανδρέα Παντελή

Νέα «επεισόδια» στο «σίριαλ Ουζόχο» – Αρχή με Ανδρέα Παντελή

Συνεχίζεται με… νέα «επεισόδια» το «σίριαλ Ουζόχο», μετά τη χθεσινή (18/02) απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ.

Σειρά πλέον παίρνει η καταγγελία της επίσημης Ανόρθωσης εναντίον του ΚΟΑ και του Προέδρου του, Ανδρέα Μιχαηλίδη, η οποία και θα διερευνηθεί άμεσα από την Αστυνομία.

Μάλιστα, οι ανακριτές της υπόθεσης είναι πανέτοιμοι και ο νέος κύκλος καταθέσεων θα ανοίξει σήμερα Τρίτη (19/02), με τον Πρόεδρο της ομάδα της Αμμοχώστου, Ανδρέα Παντελή, να έχει κληθεί για κατάθεση στο ΤΑΕ, σε σχέση με τα όσα καταγγέλλει η Ανόρθωση στην επιστολή της.

Κατάθεση στους ανακριτές θα δώσει μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE