Αν ΚΛΕΙΣΕΙ στην Κίνα, θα ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ γνωστό συμπατριώτη του…

Αν ΚΛΕΙΣΕΙ στην Κίνα, θα ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ γνωστό συμπατριώτη του…

Σήμερα περιμένουν νέα οι άνθρωποι του Απόλλωνα, αν θα ολοκληρωθεί τυπικά η μετεγγραφή του Μάγκλιτσα στην Κινέζικη ομάδα Γκουινζού Χένφρενγκ. 

Όπως συνηθίζεται να λέμε, μια μετεγγραφή κλείνει όταν πέσουν και οι υπογραφές. Αν ο 27χρονος Κροάτης επιθετικός παίζει μπάλα στην ασιατική χώρα, θα έχει για προπονητή τον Ρουμάνο Νταν Πετρέσκου. 

Θα συναντήσει κι έναν γνωστό συμπατριώτη του, τον 33χρονο επιθετικό Νικίτσα Γέλαβιτς, ο οποίος θήτευσε μεταξύ άλλων σε ομάδες της Πρέμιερ Ληγκ.

Στην ομάδα που θα μετακομίσει (εκτός απρόοπτου) ο «Μάγκλα», υπάρχει άλλος ένας ξένος ο Γάλλος Μπολί. Όλοι οι άλλοι παίχτες του ρόστερ είναι ντόπιοι. 

Δείτε ΕΔΩ το δυναμικό της Κινέζικης ομάδας

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στάρμερ: Ευχαριστεί τον ΠτΔ για στήριξη στην επαναρρύθμιση σχέσεων με την Ευρώπη

Στάρμερ: Ευχαριστεί τον ΠτΔ για στήριξη στην επαναρρύθμιση σχέσεων με την Ευρώπη

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για τη στήριξή του όσον αφορά την επαναρρύθμιση της σχέσης μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Ευρώπης αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πρωθυπουργικού Γραφείου στο Λονδίνο για τη συνάντηση των δυο ηγετών την Τετάρτη, στη βρετανική πρωτεύουσα.

BEST OF TOTHEMAONLINE