ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Για μια καρότσα φόρεσε χειροπέδες ο 29χρονος

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Για μια καρότσα φόρεσε χειροπέδες ο 29χρονος

Ένα άτομο ηλικίας 29 χρόνων από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (18/2) ως ύποπτος για υπόθεση κλοπής ρυμουλκούμενης καρότσας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 29χρονος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής ρυμουλκούμενης καρότσας, που διαπράχθηκε στις 16 Ιανουαρίου, 2019, στο Παραλίμνι.

Ο νεαρός εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο μετά τις τρεις το απόγευμα βάση δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Αργότερα σήμερα ο 29χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Σε δηλώσεις για το επίμαχο βίντεο και την παραίτηση Χαραλάμπους προέβη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, προερχόμενος για την τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου της πρώτης οικιστικής μονάδας προσιτού ενοικίου στη Λεμεσό

BEST OF TOTHEMAONLINE