ΛΑΡΝΑΚΑ: 15χρονος βγήκε στους δρόμους με κλεμμένη μοτοσικλέτα – Οδηγήθηκε στο τμήμα με σοβαρές κατηγορίες

ΛΑΡΝΑΚΑ: 15χρονος βγήκε στους δρόμους με κλεμμένη μοτοσικλέτα – Οδηγήθηκε στο τμήμα με σοβαρές κατηγορίες

Μοτοποδήλατο το οποίο είχε κλαπεί εντοπίστηκε να οδηγεί 15χρονος σε δρόμο στην Λάρνακα, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που διενεργούσαν γύρω στις 11.00 πριν το μεσημέρι σήμερα, μέλη της Τροχαίας Λάρνακας.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν τον νεαρό και όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, το μοτοποδήλατο, αξίας 500 ευρώ, 49 κυβικών, είχε κλαπεί το απόγευμα στις 3 Φεβρουαρίου, 2019, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του ιδιοκτήτη του, στην Λάρνακα. Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο ιδιοκτήτης του μοτοποδηλάτου κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας: Για άκομη πέντε μέρες στο κελί ο 29χρονος από την Λάρνακα

Ο 15χρονος οδηγούσε το μοτοποδήλατο χωρίς να φέρει προστατευτικό κράνος, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης, χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς άδεια κυκλοφορίας για το όχημα και χωρίς πινακίδες εγγραφής.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του νεαρού, ο οποίος οδηγήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, όπου στην παρουσία του πατέρα του, κατηγορήθηκε γραπτώς για τροχαία αδικήματα, καθώς και για τα αδικήματα της κλοπής και κλεπταποδοχής, ενώ ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE