'Ξέχασαν' την Ελλάδα και επέλεξαν Ρωσία οι κάτοικοι της Κύπρου

'Ξέχασαν' την Ελλάδα και επέλεξαν Ρωσία οι κάτοικοι της Κύπρου

Tα ταξίδια κατοίκων Κύπρου στο εξωτερικό τον Ιανουάριο 2019 ανήλθαν στις 119.570 σε σύγκριση με 107.759 τον Ιανουάριο 2018, σημειώνοντας αύξηση 11%, με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας ταξιδιωτών της Στατιστικής Υπηρεσίας Κύπρου.

 

 
Η σημαντικότερη μεταβολή τον Ιανουάριο 2019 αφορά την αύξηση 70,1% στις επιστροφές - αφίξεις κατοίκων Κύπρου από τη Ρωσία, που ανήλθαν στις 8.979 τον Ιανουάριο 2019 σε σύγκριση με 5.278 τον Ιανουάριο 2018.
 
Αντίθετα μειώθηκαν κατά 4% τα ταξίδια προς την Ελλάδα και κατά 4,9% τα ταξίδια προς Ηνωμένο Βασίλειο.
 
Ο σκοπός του ταξιδιού κατά τον μήνα Ιανουάριο ήταν κατά 79,2% η αναψυχή, κατά 17,8% επαγγελματικοί λόγοι, κατά 1,8% σπουδές και κατά 1,2% άλλοι λόγοι.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα...η επιτροπή πρέπει να εργαστεί απερίσπαστη»

ΠτΔ: «Η Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα...η επιτροπή πρέπει να εργαστεί απερίσπαστη»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε ότι πριν από τον διορισμό του Ηλία Αναγνωστόπουλου στην ομάδα των ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών, υπήρξε επικοινωνία με την Αρχή κατά της Διαφθοράς, η οποία επιβεβαίωσε πως δεν υφίσταται οποιοδήποτε κώλυμα ή πρόβλημα σχετικά με την επιλογή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE