Απεβίωσε 33χρονη Ελληνίδα ηθοποιός - «Έφυγε» από καρδιακό επεισόδιο

Απεβίωσε 33χρονη Ελληνίδα ηθοποιός - «Έφυγε» από καρδιακό επεισόδιο

Σε ηλικία 33 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η ηθοποιός Νίκη Λειβαδάρη, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Σύμφωνα με ελλαδικά ΜΜΕ η νεαρή ηθοποιός «έφυγε» από καρδιακό επεισόδιο.

Η Νίκη Λειβαδάρη είχε συμμετάσχει στις σειρές «Μίλα μου Βρώμικα» (Mega) και «Αληθινοί Έρωτες»(Alpha), ενώς φέτος εμφανιζόταν στη θεατρική παράσταση Stamboul Train, σε σκηνοθεσία Τατιάνας Λύγαρη.

Η Νίκη Λειβαδάρη ήταν απόφοιτος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ανώτερης Δραματικής Σχολής ΙΑΣΜΟΣ του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο Facebook:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE