ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Ανατροπή στην υπόθεση –Ζήτησε αναστολή ποινικής δίωξης ο 26χρονος

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Ανατροπή στην υπόθεση –Ζήτησε αναστολή ποινικής δίωξης ο 26χρονος

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση που έχει να κάνει με την απόπειρα φόνου σε βάρος του Νίκου Ροδοθέου, εναντίον του οποίου ρίφθησαν πέντε πυροβολισμοί το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου (2018) στο κέντρο της Λευκωσίας.

Ο δικηγόρος του 26χρονου Ανδρέα Χατζηαναστασίου που είχε παραδεχθεί ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετώπιζε σε σχέση με την εμπλοκή του στην εγκληματική ενέργεια, δίνοντας σημαντική μαρτυρία στην Αστυνομία, στην δικάσιμο της Δευτέρας (18/02) επρόκειτο να αγορεύσει για μετριασμό της ποινής του πελάτη του.

Ωστόσο, ο Μιχάλης Σταματάρης, συνήγορος υπεράσπισης του Χατζηαναστασίου, πριν αρχίσει η δικάσιμος ανέφερε πως με επιστολή του στον Γενικό Εισαγγελέα ζήτησε όπως ανασταλεί η ποινική δίωξη σε βάρος του πελάτη του, ελέω της συνεργασίας του με τις Αρχές.

Να σημειωθεί πως ο Χατζηαναστασίου είναι μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση. Μάλιστα, στη βάση της δικής του μαρτυρίας μπήκαν στη λίστα των καταζητούμενων από την Κυπριακή Αστυνομία προσώπων, τα ονόματα του Ιωσήφ και του Ρούντολφ (φέρονται να έχουν άμεση εμπλοκή στην απόπειρα φόνου σε βάρος του Νίκου Ροδοθέου).

Πάντως, η δικαστική διαδικασία δεν προχώρησε, καθώς ο νεοπροσληφθέντας δικηγόρος, ανέφερε πως επειδή ο πελάτης του εμπλέκεται και στην υπόθεση της γιάφκας ναρκωτικών στη Λακατάμια, θέλει χρόνο για να την μελετήσει.

Οι υποθέσεις της απόπειρας κατά του Κύπριου επιχειρηματία και της γιάφκας ναρκωτικών στη Λακατάμια, συνδέονται.

Γεωργία Παππούτα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top