ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης στον εργοδότη που παρενοχλούσε υπάλληλο σε καντίνα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης στον εργοδότη που παρενοχλούσε υπάλληλο σε καντίνα

Ποινή φυλάκισης επτά μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού στον εργοδότη κοπέλας, την οποία παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Ο εργοδότης, το 2016 είχε παρενοχλήσει υπάλληλο του, η οποία εργαζόταν σε μικρή καντίνα στην επαρχία Λεμεσού, ακουμπώντας την σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Την περασμένη Δευτέρα (11/02) ο συνήγορος υπεράσπισης του προαναφερθέντα είχε αναφέρει πως ο εργοδότης σήμερα είναι πατέρας δύο εξαρτώμενων παιδιών, ο ίδιος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ έχει αναλάβει τη φροντίδα του πατέρα του, ο οποίος λόγω προβλημάτων υγείας, είναι ανάπηρος.

Φαίνεται ότι οι πιο πάνω παράγοντες που αναφέρθηκαν από τον συνήγορο υπεράσπισης ως μετριαστικοί, δεν απέτρεψαν την φυλάκιση.

Χρίστος Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.