Το… κοινό στο παρελθόν Ανόρθωσης-Μιχαηλίδη και η ΚΟΝΤΡΑ του σήμερα

Το… κοινό στο παρελθόν Ανόρθωσης-Μιχαηλίδη και η ΚΟΝΤΡΑ του σήμερα

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης έχει κατακτήσει έναν τίτλο ως προπονητής.

Και αυτός ο τίτλος ήταν όταν καθόταν στον πάγκο της Ανόρθωσης και το 2002-2003 σήκωσε την κούπα του Κυπέλλου. Να θυμίσουμε πως στον τελικό είχε κερδίσει την ΑΕΛ στην διαδικασία των πέναλτι.

Αυτό είναι το κοινό στο παρελθόν Ανόρθωσης-Μιχαηλίδη.

Και πλέον από εκεί που πανηγύριζαν μαζί και είχαν ωραίες αναμνήσεις στο μυαλό τους, τώρα υπάρχει μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μετά και την γνωστή υπόθεση Ουζόχο η Ανόρθωση εναντιώθηκε στον ΚΟΑ ως προς τους χειρισμούς του οργανισμού στο όλο ζήτημα με τον πρόεδρο Ανδρέα Μιχαηλίδη να απαντά σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Η κόντρα των δύο πλευρών καλά κρατεί μετά και την καταγγελία της Ανόρθωσης στην Αστυνομία κατά του προέδρου του ΚΟΑ, του ανθρώπου που έχει γραμμένο κάπου το όνομα του στην ιστορία του συλλόγου της Αμμοχώστου με την κατάκτηση ενός κυπέλλου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE