Στο επόμενο αγώνισμα, ο Hikmet κέρδισε τον Βασίλη Σίμο και αμέσως πήγε και γονάτισε μπροστά στον ελληνικό πάγκο, προκαλώντας γι’ ακόμα μία φορά.
Αμέσως οι Έλληνες μπήκαν μπροστά και του ζήτησαν το λόγο, ενώ άλλοι Τούρκοι μπήκαν στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
«Hikmet, δεν μπορείς να κάνεις τέτοια κίνηση μπροστά στην αντίπαλη ομάδα. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, δεν ήταν καθόλου ευγενικό. Δεν το δεχόμαστε αυτό και δεν θέλουμε τέτοιες εντάσεις», είπε ο Acun Ilicali στον Hikmet.
Δείτε πιο κάτω το στιγμιότυπο με την Κύπρια παίκτρια και την παρατήρηση του Acun:
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.