ΘΡΗΝΟΣ – Απεβίωσε ο 16χρονος ποδοσφαιριστής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΘΡΗΝΟΣ – Απεβίωσε ο 16χρονος ποδοσφαιριστής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το ρολόι σταμάτησε για τον μόλις 16 ετών ποδοσφαιριστή της ΑΕ Χαρίεσσας λίγο πριν τις 4 το απόγευμα όταν σε μια ανύποπτη στιγμή βρέθηκε στο έδαφος και φάνηκε να μην έχει τις αισθήσεις του.

Ο γιατρός του αγώνα, ο βοηθός Λουκάς Ρηγόπουλος όπως και ο αδελφός του προπονητή του Φίλιππου Μελίκης, Βασίλης Ντάμτσιος (γνώστες των πρώτων βοηθειών) έσπευσαν αμέσως προς το μέρος του ενώ κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο.

Στο Νοσοκομείο της Νάουσας όπου νοσηλεύτηκε, έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες και κρίθηκε πως έπρεπε να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη. 

Τελικά ο Χρήστος Πετρίδης παρότι έδωσε τη μάχη του, δεν τα κατάφερε και απεβίωσε  σκορπώντας τη θλίψη στην οικογένειά του και την τοπική κοινωνία.

Πηγή: Sportsup.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE