Γεννητούρια για Κύπρια δημοσιογράφο – Οι πρώτες εικόνες από το μαιευτήριο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γεννητούρια για Κύπρια δημοσιογράφο – Οι πρώτες εικόνες από το μαιευτήριο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ήρθε ο «μικρός πρίγκιπας» τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Ο λόγος για την Κύπρια δημοσιογράφος και πρώην πανελίστρια, Έλενα Τσιακούπη και τον σύντροφό της ποδοσφαιριστή Βασίλη Βαλιάνο, οι οποίοι από το Σάββατο 18/02 έγιναν γονείς!

Η Έλενα, έφερε στον κόσμο τον γιό της το απόγευμα του Σαββάτου, με τους ίδιους και τις οικογένειές τους να είναι τρισευτυχισμένοι.

Τον ερχομό του παιδιού τους, ανακοίνωσε η Έλενα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου παρουσίασε τις πρώτες εικόνες από το μαιευτήριο.

Στην ανάρτηση του μωρού τους, η δημοσιογράφος γράφει χαρακτηριστικά «Καλωσόρισες μικρέ μας πρίγκιπα».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.