Στη Γενεύη ο ΠτΔ και η κυπριακή αποστολή: «Πυξίδα μας η ελπίδα» - Δείτε φωτογραφίες
Στην Γενεύη έφτασε η κυπριακή αποστολή ενόψει της άτυπης διάσκεψης για το Κυπριακό.
Πήρε… σβάρνα την Αταλάντα το «τρένο» της Μίλαν!
Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις και με μεγάλο πρωταγωνιστή για ακόμη ένα ματς τον Κρίστοφερ Πιάτεκ που σκόραρε δις, πέρασε… άερα από το «Μπέργκαμο» με 3-1 και βρίσκεται στο -1 από την τρίτη Ίντερ (σσ. υποδέχεται την Κυριακή την Σαμπντόρια).
Η Αταλάντα άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό με τον Φράουλερ έπειτα από ασίστ του Ίλισιτς αλλά το γκολ αυτό φαίνεται πως… νευρίασε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι και έβγαλαν αντίδραση.
Αρχικά, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πιάτεκ με τρομερό πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Ροντρίγκες έφερε το ματς στα ίσα, για να ακολουθήσουν δύο γκολ σε έξι λεπτά στην αναμέτρηση!
Ο Τσαλχάνογλου στο 55΄με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μπερίσα, ενώ έξι λεπτά αργότερα, ο σκόρερ έγινε δημιουργός και ο Πιάτεκ σκόραρε ξανά με κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για τους «ροσονέρι».
Γιουβέντους-Φροζινόνε 3-0
(6’ Ντιμπάλα, 17’ Κεντίρα, 63’ Κριστιάνο)
Κάλιαρι-Πάρμα 2-1
(65′, 85′ Παβολέτι – 40′ Κούτσκα)
Αταλάντα-Μίλαν 1-3
(33’ Φράουλερ / 45+1’, 61’ Πιάτεκ, 55΄Τσαλχάνογλου)
Σπαλ-Φιορεντίνα (13:30)
Ουντινέζε-Κιέβο (16:00)
Τζένοα-Λάτσιο (16:00)
Έμπολι-Σασουόλο (16:00)
Ίντερ-Σαμπντόρια (19:00)
Νάπολι-Τορίνο (21:30)
Ρόμα-Μπολόνια (21:30)
Μίλαν – Έμπολι (21:30)
Τορίνο-Αταλάντα (16:00)
Φροζινόνε-Ρόμα (21:30)
Σαμπντόρια-Κάλιαρι (13:30)
Μπολόνια-Γιουβέντους (16:00)
Κίεβο-Τζένοα (16:00)
Σασουόλο-Σπαλ (16:00)
Πάρμα-Νάπολι (19:00)
Φιορεντίνα-Ίντερ (21:30)
Λάτσιο-Ουντινέζε (21:30)
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις