Σταύρου: «Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος» – Τι είπε για το πέναλτι του Απόλλωνα

Σταύρου: «Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος» – Τι είπε για το πέναλτι του Απόλλωνα

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στην Αλκή και τον Απόλλωνα, ο ποδοσφαιριστής της Λαρνακιώτικης ομάδας, Ανδρέας Σταύρου.

Αναλυτικά:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και έπρεπε να κλείσουμε τους χώρους και να περιορίσουμε τις σέντρες.

Νομίζω ότι ως ένα βαθμό τα καταφέραμε, αν και μείναμε πίσω στο σκορ με ένα πέναλτι που δεν θέλω καν να ασχοληθώ, αφού δεν είναι δική μου δουλειά.

Η ομάδα στάθηκε καλά, αντιδράσαμε και ισοφαρίσαμε. Δυστυχώς όμως, ήρθε γρήγορα το δεύτερο γκολ και πάλι από στατική φάση, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να δούμε τη συνέχεια.

Έχουμε την επόμενη αγωνιστική ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, όπου ο στόχος μας είναι η νίκη. Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να μείνουμε στην κατηγορία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής στη Λευκωσία, περιηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.