ΚΥΠΡΟΣ

Απόλλωνας - Ανόρθωση: Θα έχουμε γκολ στη Λεμεσό

Απόλλωνας - Ανόρθωση: Θα έχουμε γκολ στη Λεμεσό

Το ντέρμπι στο Τσίρειο στάδιο, ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ανόρθωση, αναμένεται να προσφέρει συγκινήσεις.

Οι δύο ομάδες κυνηγούν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους και μπορεί οι γηπεδούχοι να έχουν ένα προβάδισμα (ελέω και των σημαντικών απουσιών της Ανόρθωσης), ωστόσο κανείς δεν μπορεί να γνωίζει τι θα γίνει.

Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης και αμφότερες οι δύο ομάδες διαθέτουν γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Πάνω σε αυτό το στοιχείο θα ήθελα να σταθώ και να κάνω μια αναφορά. Η λογική (η δική μου τουλάχιστον) λέει πως θα έχουμε γρήγορο παιχνίδι στη Λεμεσό με τις δύο ομάδες να αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Ικανοί παίκτες στην γραμμή κρούσης υπάρχουν άρα το σενάριο να έχουμε γκολ στη Λεμεσό είναι κάτι περισσότερο από πιθανό.

Αντρέ Πάους και Ιοάν Αντόνε έχουν βελτιώσει σημαντικά την αμυντική συμπεριφορά των ομάδων τους, αλλά αμφότεροι δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο επιθετικό κομμάτι. Αυτό βέβαια αφορά και την τακτική που θα ακολουθήσουν με βάση και την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Για την ιστορία, θα πρέπει να σημειώσω πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Απόλλωνας είχε νικήσει με 1-0 με γκολ του Γκαστόν Σανγκόι, ο οποίος είναι τιμωρημένος και θα απουσιάζει.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top