«Καυγάδες» για ψηφοδέλτιο ΔΗΣΥ – «Διαδικτυακός κανιβαλισμός» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Καυγάδες» για ψηφοδέλτιο ΔΗΣΥ – «Διαδικτυακός κανιβαλισμός» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σωρεία αντιδράσεων ξεσήκωσε ανάρτηση του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού στον λογαριασμό του στο Twitter.

Του Μιχάλη Μενελάου

Τις «ευχαριστίες» του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξέφρασε το βράδυ της Πέμπτης 14/02 ο Αβέρωφ Νεοφύτου καθώς «εδώ και μερικούς μήνες κατήρτιζαν το ευρωψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ. Μας κρατούσαν ψηλά  στην επικαιρότητα».

Παράλληλα ο κύριος Νεοφύτου μίλησε και για «διαδικτυακό κανιβαλισμό» ο οποίος ακολουθούσε τη ψιθυρολογία και τις πληροφορίες για τα άτομα που θα απάρτιζαν το τελικό ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ.

«Εάν με έπαιρναν ένα τηλέφωνο και έγκριτοι θα ήταν αλλά και τα σχόλια των διαφόρων αχρείαστα», τόνισε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, με τα σχόλια των χρηστών του Twitter να ποικίλουν.

Μερικοί έκαναν λόγο για «fake news», κάτι που όπως ανέφεραν «ξεπλένονται» με «ειρωνικά, χιουμοριστικά τουί».

Άλλοι χρήστες του κοινωνικού μέσου, κατηγόρησαν τον Δημοκρατικό Συναγερμό για διαρροές και «σφυγμομέτρηση» του παλμού του μέσου ψηφοφόρου.

Παράλληλα λόγος έγινε και στην ανάρτηση του Αβέρωφ Νεοφύτου, την προηγούμενη μέρα, όπου ανέφερε πως «κρίναμε σκόπιμο να αποφεύγουμε είτε επιβεβαιώσεις, είτε διαψεύσεις».

Ενώ άλλοι έκαναν λόγο για «αποπροσανατολισμό» της κοινής γνώμης από το σκάνδαλο της Δικαιοσύνης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθάρισε το τοπίο μετά από μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - Μάχες στήθος με στήθος

Ξεκαθάρισε το τοπίο μετά από μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - Μάχες στήθος με στήθος

Πρωτιά ΔΗΣΥ, ανέβασε ποσοστά το ΑΚΕΛ. ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία τα δύο νέα κόμματα της Βουλής. Εκτός ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγοι. Δείτε ποιοι θα είναι οι 56 εκπρόσωποί μας στη νέα Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE