Επίθεση με πέτρα στη Νάρα και τα παιδιά της λόγω Ικάρντι!

Επίθεση με πέτρα στη Νάρα και τα παιδιά της λόγω Ικάρντι!

Απίστευτο περιστατικό το πρωί του Σαββάτου κοντά στο Σαν Σίρο όταν οπαδοί της Ίντερ επιτέθηκαν στη σύζυγο και ατζέντη του Μάουρο Ικάρντι την ώρα που οδηγούσε με τα παιδιά της στο πίσω κάθισμα!

Οι τιφόζι της Ίντερ θεωρούν τη Γουάντα Νάρα υπεύθυνη για το γεγονός ότι ναυάγησαν οι συζητήσεις της ομάδας για την ανανέωση του συμβολαίου του Ικάρντι.

Μάλιστα, ήδη από τον Αργεντινό άσο αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο, ενώ έμεινε και εκτός αποστολής από το ευρωπαϊκό ματς με τη Ραπίντ Βιέννης μεσοβδόμαδα για το Europa League.

Τα πράγματα, ωστόσο, δείχνουν να ξεφεύγουν επικίνδυνα έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε η Γουάντα Νάρα το πρωί του Σαββάτου από οπαδούς της Ίντερ!

Την ώρα που οδηγούσε κοντά στο Σαν Σίρο, έχοντας και τα παιδιά της στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, οπαδοί της Ίντερ της επιτέθηκαν πετώντας μια πέτρα!
Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, όμως το περιστατικό δείχνει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE