Μεγάλο come back για το «Κόκκινο δωμάτιο»

Μεγάλο come back για το «Κόκκινο δωμάτιο»

Για πολλές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που μεσουρανούσαν παλαιότερα έχουν γραφτεί και ακουστεί φήμες πώς πρόκειται να επιστρέψουν στην μικρή οθόνη.

Μετά το Σ’αγαπώ – Μ’αγαπάς άλλο ένα σίριαλ που αγαπήσαμε φαίνεται πώς θα επιστρέψει, ο λόγος για το Κόκκινο Δωμάτιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού MYtv και του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μουλόπουλου, η αγαπημένη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα θα επιστρέψει.

Τη σειρά που αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό και παρακολουθούσαμε στο Mega το 2005 – 2008, θα δούμε στον ΣΚΑΙ.

Φυσικά από το cast δεν θα μπορούσε να λείπει ο Αλέξανδρος Ρήγας αλλά και η Βασιλική Ανδρίτσου που λατρέψαμε στο ρόλο της αρχικαμαριέρας Μάρως.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό -  Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού

BEST OF TOTHEMAONLINE