ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κουβαλούσε 6 κιλά κάνναβης στο όχημα - Έδωσε και συγκατάθεση για έρευνα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κουβαλούσε 6 κιλά κάνναβης στο όχημα - Έδωσε και συγκατάθεση για έρευνα

Ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 6 κιλών και 100 γραμμαρίων εντόπισαν την Παρασκευή (15/2) μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην επαρχία Λευκωσίας, ενώ τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη τριών προσώπων για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετική πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ στην επαρχία Λευκωσίας, γύρω στις 5.00 το απόγευμα, εντόπισαν και ανέκοψαν 35χρονο και με τη συγκατάθεση του ιδίου, διενήργησαν έρευνα στο αυτοκίνητό του.

Κατά την έρευνα στο όχημα, εντοπίστηκε ένα πακέτο το οποίο περιείχε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 6 κιλών και 100 γραμμαρίων περίπου, με αποτέλεσμα ο 35χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και αφού προέκυψαν στοιχεία εναντίον ακόμη δύο προσώπων, ηλικίας 34 και 28 ετών, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη των δύο υπόπτων, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, ενώ βάσει Δικαστικού εντάλματος επανασυνελήφθη και ο 35χρονος.

Οι τρεις ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.