Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα
Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Στο προχθεσινό φιλικό με την Εθνική Ελπίδων, ο Μότα αγωνίστηκε βασικός σε όλόκληρο το παιχνίδι, σκόραρε, ενώ είχε κι ένα δοκάρι και έδειξε πως από αγωνιστικής πλευράς είναι έτοιμος.
Πλέον, εναπόκειται στον Ελλαδίτη τεχνικό το πότε θα του δώσει την ευκαιρία να κάνει επίσημο ντεμπούτο με το «τριφύλλι» (δεδομένης και της απουσίας του τραυματία Αλμπέρτο Λόρα), αρχικά ως αλλαγή, αφού προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και πολύμηνη αποχή.
Ο Μότα πάντως, ο οποίος θυμίζουμε πως έχει φορέσει μεταξύ άλλων και τη φανέλα των Γιουβέντους και Ρόμα και δεν είναι κάποιο «τυχαίο» όνομα, περιμένει καιρό την ευκαιρία του και νιώθει σαν… «λιοντάρι στο κλουβί».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




