Θέτει εαυτόν εκτός Α1 μέχρι νεωτέρας ο διαιτητής Αναστόπουλος για… προσωπικούς λόγους

Θέτει εαυτόν εκτός Α1 μέχρι νεωτέρας ο διαιτητής Αναστόπουλος για… προσωπικούς λόγους

«Παρακαλώ όπως δεν χρησιμοποιηθώ σε αγώνες Α1 μέχρι νεωτέρας για προσωπικούς λόγους», αναφέρει ο Παναγιώτης Αναστόπουλος σε επιστολή του προς την ΚΕΔ, και με προσωπική του απόφαση τίθεται εκτός ορισμών.

Η διαιτησία του ημιτελικού Κυπέλλου, ανάμεσα σε Παθηναϊκό και Ολυμπιακό, βρέθηκε στο στόχαστρο. Οι Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου προκάλεσαν την οργή του Ολυμπιακού, με την «ερυθρόλευκη» αποστολή να αποχωρεί από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του αγώνα.

Δύο μέρες μετά το πέρας του αγώνα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ο έμπειρος διαιτητής απέστειλε επιστολή στην ΚΕΔ/ΕΟΚ, με την οποία ζήτησε την εξαίρεσή του από τους αγώνες του εγχώριου πρωταθλήματος.

Στην επιστολή ανέφερε, μεταξύ άλλων, «Παρακαλώ όπως δε χρησιμοποιηθώ σε αγώνες πρωταθλημάτων σας μέχρι νεωτέρας σε προσωπικούς λόγους».

Παράλληλα, ο έμπειρος διαιτητής δήλωσε πως δεν θα βρίσκεται και στο σεμινάριο διαητητών της ερχόμενης Κυριακής (17/02).

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE