Επίθεση σε συνεστίαση που μιλούσε ο Οζερσάι

Επίθεση σε συνεστίαση που μιλούσε ο Οζερσάι

Επίθεση σημειώθηκε σε συνεστίαση με ομιλητή τον «υπουργό εξωτερικών» του ψευδοκράτους και ηγέτη του Κόμματος του Λαού Κουντρέτ Οζερσάι, όταν ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου έσπασε τα τζάμια καφενείου στην κατεχόμενη Ζώδια, χωρίς ωστόσο να σημειωθούν τραυματισμοί.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η άδεια του νυχτερινού κέντρου του συγκεκριμένου ιδιοκτήτη δεν είχε ανανεωθεί, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Haber Kibris, μετά την επίθεση ο δράστης συνελήφθη.

 
Σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, o κ. Οζερσάι έγραψε ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους μετά το περιστατικό. Ανέφερε επίσης ότι το σημαντικό είναι να τηρούνται οι κανόνες του «κράτους δικαίου» ενώ πρόσθεσε ότι και ο «υπουργός εσωτερικών» είναι απειληθεί στο παρελθόν.
 
Όπως τότε, έτσι και τώρα δεν θα υποχωρήσουμε επειδή κάποιος χρησιμοποίησε βία ή απειλές, κατέληξε.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE