Αποκαταστάθηκε το ρεύμα προσωρινά στα περισσότερα χωριά στα κατεχόμενα

Αποκαταστάθηκε το ρεύμα προσωρινά στα περισσότερα χωριά στα κατεχόμενα

Επέστρεψε το ηλεκτρικό ρεύμα στα 25 από τα 28 χωριά των περιοχών Αμμοχώστου – Τρικώμου μετά την πτώση κεραυνού στον υποσταθμό του Λευκονοίκου, ωστόσο ο «διευθυντής» της «αρχής», Αχμέτ Νταργκίν ζήτησε από το κοινό να κάνει εξοικονόμηση ρεύματος.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε γραπτή του δήλωση ο κ. Νταργκίν είπε ότι η βλάβη επιδιορθώθηκε σήμερα στις 7.30 το πρωί με προσωρινές μεθόδους, λέγοντας ότι μεγάλο μέρος των μηχανημάτων έχει καταστραφεί εντελώς. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι σε τρία χωριά, το Λευκόνοικο και άλλα δύο, η αποκατάσταση της παροχής ρεύματος δεν μπόρεσε να επιτευχθεί, αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτό θα γίνει εντός της ημέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

Στις επιδόσεις της κυπριακής οικονομίας και τους ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης της αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE