Ο Δήμος Στροβόλου δωρίζει τα χρήματα από πρόστιμα για στάθμευση σε χώρους ΑΜΕΑ

Ο Δήμος Στροβόλου δωρίζει τα χρήματα από πρόστιμα για στάθμευση σε χώρους ΑΜΕΑ

Επιταγή ύψους €3.060 επέδωσε την Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου στον Πρόεδρο της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου,  Δημήτρη Λαμπριανίδη, ο Δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Στροβόλου, η ενέργεια αυτή αποτελεί την υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που λήφθηκε τον Ιούνιο του περασμένου έτους, σύμφωνα με την οποία το 50% των ετήσιων εσόδων που προέρχονται από εξώδικα πρόστιμα για παράνομη στάθμευση σε χώρους στάθμευσης για ΑμεΑ, θα διατίθενται στην Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου.

Η εν λόγω πρωτοβουλία εφαρμόστηκε αρχικά από τον Δήμο Αγλαντζιάς και υιοθετήθηκε ως καλή πρακτική και από τον Δήμο Στροβόλου, στα πλαίσια της ευρύτερης κοινωνικής πολιτικής του, προστίθεται.

Η Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου δεσμεύτηκε όπως χρησιμοποιήσει το εν λόγω ποσό για εκστρατεία σεβασμού των χώρων στάθμευσης ΑμεΑ, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Στροβόλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE