Αναβλήθηκε για 15 ημέρες η ψηφοφορία για το Ταμείο Υδρογονανθράκων

Αναβλήθηκε για 15 ημέρες η ψηφοφορία για το Ταμείο Υδρογονανθράκων

Αναβλήθηκε για 15 ημέρες η συζήτηση και ψηφοφορία για το νομοσχέδιο και τους κανονισμούς για το Ταμείο Υδρογονανθράκων ώστε να συζητηθούν οι τροπολογίες που κατατέθηκαν.

 
Την αναβολή αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής μετά από συζήτηση.
 
Το νομοσχέδιο ρυθμίζει τη θέσπιση νομοθετικού πλαισίου για τη σύσταση και λειτουργία του Εθνικού Ταμείου Επενδύσεων (ΕΤΕ), το οποίο συστάθηκε δυνάμει των διατάξεων του περί της Δημοσιονομικής Ευθύνης και του Δημοσιονομικού Πλαισίου Νόμου και οι κανονισμοί τις διατάξεις του περί της Δημοσιονομικής Ευθύνης και του Δημοσιονομικού Πλαισίου Νόμου που προβλέπουν για τις χρηματοοικονομικές ροές που προέρχονται κυρίως από την εκμετάλλευση κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE