ΛΑΡΝΑΚΑ: Φως στα αίτια θανάτου του άτυχου Παναγή – «Έσβησε» στο τιμόνι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Φως στα αίτια θανάτου του άτυχου Παναγή – «Έσβησε» στο τιμόνι

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Παναγιώτη Παναγή, που «έσβησε» καθώς οδηγούσε στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στην Λάρνακα, το απόγευμα της Πέμπτης (14/2).

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος του 64χρονου προήλθε από έμφραγμα του μυοκαρδίου επί εδάφους στεφανιαίας νόσου.

Δηλαδή, ο άτυχος Παναγή, υπέστη έμφραγμα καθώς οδηγούσε, με αποτέλεσμα να απολέσει τον έλεγχο του οχήματός του και στην συνέχεια να συγκρουστεί με σταθμευμένο όχημα.

Την νενομισμένη νεκροτομή, διενέργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, το πρωί της Παρασκευής (15/2).

Να σημειώσουμε ότι ο 64χρονος είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό με καρδιολογικά προβλήματα, ενώ είχε υποβληθεί και σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE