ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατηγορούνται ότι διέπραξαν φόνο εκ προμελέτης –Θύμα η 38χρονη Αλόνα

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατηγορούνται ότι διέπραξαν φόνο εκ προμελέτης –Θύμα η 38χρονη Αλόνα

Αντιμέτωποι με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης είναι οι τέσσερις συλληφθέντες για την υπόθεση διάρρηξης και εμπρησμού του Café Bar GOSHA, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της 38χρονης Αλόνα Πελιπιτσένκο.

Αυτό προέκυψε μετά από την καταχώρηση της υπόθεσης εντός της ημέρας (15/02) σε βάρος των Η.Η, Ι.Α, Γ.Π και Ν.Δ.

Ανάμεσα στις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στους προαναφερθέντες είναι αυτές της συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου εκ προμελέτης, καθώς και της συνωμοσίας προς διάπραξη διάρρηξης και εμπρησμού του καφεστιατορίου GOSHA.

Γεωργία Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE