Πρόταση «βόμβα» στον Ντάνο να μπει στο Survivor- Πενταψήφιο το ποσό που του προσφέρουν- VIDEO

Πρόταση «βόμβα» στον Ντάνο να μπει στο Survivor- Πενταψήφιο το ποσό που του προσφέρουν- VIDEO

Τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του Survivor Ελλάδας- Τουρκίας φέρνουν αλλαγές και ανατροπές με την παραγωγή να ετοιμάζει να ρίξει όλα τα «όπλα τους» στη μάχη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Η φωλιά των Κου-Κου» η παραγωγή προσέγγισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον γνωστό «Ντάνο» νικητή του 1ου Survivor, ώστε να «εισβάλει» στο ριάλιτι.

Μάλιστα όπως συμπλήρωσε το ποσό που του προσφέρθηκε για να ξαναμπεί στο παιχνίδι είναι πενταψήφιο ενώ του ανέφεραν ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα είχε και συνέχεια.

 Ο «Ντάνος» αν και άκουσε την προσφορά της παραγωγής, αρνήθηκε μιας και μέχρι τις αρχές Ιουνίου διατηρεί συμβόλαιο με τον Alpha αφού συμμετέχει στην πετυχημένη σειρά «Τατουάζ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE