ΠΑΦΟΣ: Εξηγήσεις στο ΤΑΕ για τις ταυτότητες καλούνται να δώσουν 51χρονη και 23χρονη

ΠΑΦΟΣ: Εξηγήσεις στο ΤΑΕ για τις ταυτότητες καλούνται να δώσουν 51χρονη και 23χρονη

Στη σύλληψη δύο γυναικών ηλικίας 51 ετών και 23 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπίας .

Σύμφωνα με την Αστυνομία στην κατοχή της 23χρονης εντοπίστηκε πλαστή ελληνική ταυτότητα ενώ στην κατοχή της 51χρονης πλαστή ταυτότητα Λιθουανίας . Οι δύο γυναίκες μετέβησαν στο Γραφείο Εργασίας Πάφου για την υποβολή αιτήσεων και η υπηρεσία ενημέρωσε το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και διαπίστωσαν ότι οι ταυτότητες που κατείχαν οι δύο γυναίκες δεν ήταν γνήσιες. Τα αδικήματα διεπράχθησαν στην Πάφο στις 14.2.2019.

Οι εξετάσεις του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζονται.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE