Θύμα ρατσισμού! Την έβαλαν πίσω από τα σίδερα επειδή δεν είχε εισιτήριο (Βίντεο)

Θύμα ρατσισμού! Την έβαλαν πίσω από τα σίδερα επειδή δεν είχε εισιτήριο (Βίντεο)

Θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς καταγγέλλει πως έπεσε μια ελληνίδα πολίτης με περουβιανή καταγωγή από αστυνομικούς και ελεγκτές σε τρόλεϊ.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, η Μιρέλλα Λόπεζ περιγράφει πώς 3 ελεγκτές την πλησίασαν και της ζήτησαν εισιτήριο. Ωστόσο, η ίδια τους έδειξε την κάρτα απεριορίστων διαδρομών που δεν είχε προλάβει να ανανεώσει. Οι ελεγκτές κάνοντας απρεπείς χειρονομίες, όπως η ίδια καταγγέλλει, απαίτησαν να πληρώσει πρόστιμο σε μετρητά.

Τελικά η γυναικά κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα, όπου όπως καταγγείλει, την χώρισαν βίαια από την κόρη της, της πήραν τα προσωπικά της αντικείμενα, της πέρασαν χειροπέδες και την έκλεισαν στο κρατητήριο για 3 ολόκληρες ώρες, αρνούμενοι να της δώσουν τα φάρμακα για την καρδιά της.

Παράλληλα, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, οι αστυνομικοί την υποχρέωσαν να κόψει με το ψαλίδι τις ταυτότητες της ίδιας και του παιδιού της!

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συγκεκριμένα στοιχεία για την παράκαμψη των κυρώσεων κατά της Ρωσίας από την Τουρκία, κατά τη συζήτηση για το θέμα της Ουκρανίας. Το θέμα παράκαμψης των κυρώσεων απασχόλησε εκτενώς τη συζήτηση στο Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE