Τι λέει η πλευρά της Ανόρθωσης για το αίτημα του Απόλλωνα για κατάθεση Ουζόχο και για το πότε θα παίξει

Τι λέει η πλευρά της Ανόρθωσης για το αίτημα του Απόλλωνα για κατάθεση Ουζόχο και για το πότε θα παίξει

Μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτης στον ραδιοφωνικό σταθμό Active ο νομικός σύμβουλος της Ανόρθωσης, Γιώργος Χριστοφίδης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε δύο βασικά θέματα που αφορούν τον Ουζόχο.

Ερωτήθηκε ο Γιώργος Χριστοφίδης εάν ζητήθηκε από τον Απόλλωνα να κληθεί ως μάρτυρας ο Ουζόχο, απαντώντας ο νομικός σύμβουλος της Ανόρθωσης «Υποβλήθηκε να προσέρθει για μαρτυρία, αλλά αποβλήθηκε γιατί αρχικά υπήρχε αναβολή και είχε ξεκαθαρίσει ότι αρχίζουμε σήμερα, είτε τα έγγραφα αποσταλούν ή όχι. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Αθλητικός Δικαστής απέρριψε αυτό το αίτημα. Κατά την δική μου άποψη δεν θα μπορούσε ούτως ή άλλως, να δεχθεί το αίτημα εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν προνοείται να ζητά η μία πλευρά κατάθεση μαρτυρίας. Αλλά και λόγω ποινικής διερεύνησης θα πρέπει να είναι φοβερά προσεκτική γιατί επηρεάζουν και άλλες αρχές».

Κατά το πόσο μπορεί να παίξει ο Ουζόχο από εδώ και πέρα ο Γιώργος Χριστοφίδης ανέφερε «Δεδομένο είναι ότι ο Ουζόχο δεν έχει δελτίο, δεν ξέρω αν έχει εκδοθεί νέο δελτίο οπόταν δεν μπορώ να τοποθετηθώ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE