ΗΠΑ: Νέος Υπουργός Δικαιοσύνης ο Ουίλιαμ Μπαρ

ΗΠΑ: Νέος Υπουργός Δικαιοσύνης ο Ουίλιαμ Μπαρ

Η αμερικανική Γερουσία επικύρωσε τον διορισμό του Ουίλιαμ Μπαρ στο πόστο του Υπουργού Δικαιοσύνης.

Ο πολύπειρος δικηγόρος με δεκαετίες εμπειρίας στην Ουάσινγκτον, τίθεται πλέον υπεύθυνος εποπτείας της έρευνας του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ για την φερόμενη σύμπραξη της προεκλογικής ομάδας του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία.

Η Γερουσία ψήφισε ακολουθώντας τις κομματικές γραμμές, με 54 ψήφους υπέρ και 45 κατά της επικύρωσης του διορισμού του Μπαρ.

Ο νέος Υπουργός θα ορκιστεί πριν το τέλος της εβδομάδας.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE