ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασε λιμάνι το αμερικάνικο αντιτορπιλικό McFaul

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασε λιμάνι το αμερικάνικο αντιτορπιλικό McFaul

Αμερικανούς ναύτες θα γεμίσει η Λεμεσός, αφού στο λιμάνι της πόλης κατέπλευσε την Πέμπτη (14/2), το αμερικανικό αντιτορπιλικό McFaul (DDG-74) του 6ου στόλου των ΗΠΑ.

Προγραμματισμένη επίσκεψη στο λιμάνι Λεμεσού πραγματοποιεί το αμερικάνικο McFaul (DDG-74) του 6ου στόλου των ΗΠΑ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας zougla.gr.

Επικαλούμενο ανακοίνωση του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, το δημοσίευμα αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, το πλήρωμα θα επισκεφθεί τοπικά μουσεία και θα συμμετάσχει σε εκδήλωση κοινοτικών σχέσεων βοηθώντας κατοίκους της περιοχής.

Όπως εξηγεί το zougla.gr, ο 6ος στόλος των ΗΠΑ, έχει έδρα τη Νεάπολη της Ιταλίας, ενώ διεξάγει το πλήρες φάσμα των κοινών και ναυτικών επιχειρήσεων, σε συνεννόηση με συμμαχικούς και αλληλέγγυους εταίρους, προκειμένου να προωθήσει τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ, την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην Ευρώπη και την Αφρική, προστίθεται στην ανακοίνωση.

 

*Φωτογραφία από Wikipedia

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE