ΠΑΦΟΣ: Μοίραζαν πλαστά χαρτονομίσματα σε τράπεζες- Τρία άτομα στο κελί

ΠΑΦΟΣ: Μοίραζαν πλαστά χαρτονομίσματα σε τράπεζες- Τρία άτομα στο κελί

Συνελήφθησαν σήμερα Πέμπτη (14/2) βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, τρία πρόσωπα ηλικίας 32, 23 και 29 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, της σύλληψής τους προηγήθηκαν δύο καταγγελίες, χθες 13/2/2019 από υπαλλήλους δύο τραπεζικών ιδρυμάτων στην επαρχία Πάφου ότι, ο 32χρονος φέρεται να αντάλλαξε στο ένα τραπεζικό ίδρυμα τέσσερα χαρτονομίσματα των $100 και στο δεύτερο δύο χαρτονομίσματα των $100, αποσπώντας συνολικά το ποσό των €590 περίπου.

Κατά τον έλεγχο που διενήργησαν οι υπάλληλοι των τραπεζικών ιδρυμάτων, διαπίστωσαν ότι τα εν λόγω δολάρια ήταν πλαστά και προέβησαν σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία. Και τα έξι χαρτονομίσματα των $100 δολαρίων παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE