ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Άντρας με ράσα προσποιείται τον μοναχό και ζητά λεφτά εξαπατώντας τους πιστούς

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Άντρας με ράσα προσποιείται τον μοναχό και ζητά λεφτά εξαπατώντας τους πιστούς

Ενας άνδρας κυκλοφορεί με ράσα και επισκέπτεται διάφορες Κοινότητες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, λέγοντας ότι είναι μοναχός από το Αγιο Ορος, προσπαθώντας να αποσπάσει χρήματα από πιστούς.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας – Αμμοχώστου αναφέρεται ότι «άνδρας ηλικίας γύρω στα 55 – 60 χρόνων, Ρουμάνος στην καταγωγή ο οποίος μιλά σπαστά ελληνικά, κυκλοφορεί με ράσα και συστήνεται ως μοναχός από το Άγιον Όρος, περιφέρεται τις τελευταίες ώρες σε διάφορες Κοινότητες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, προσπαθώντας να αποσπάσει χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πιστούς».
 
Η Μητρόπολη «καλεί όποιο συναντήσει τον συγκεκριμένο άνδρα να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό του Δήμου ή της Κοινότητας του».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE