ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Άντρας με ράσα προσποιείται τον μοναχό και ζητά λεφτά εξαπατώντας τους πιστούς

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Άντρας με ράσα προσποιείται τον μοναχό και ζητά λεφτά εξαπατώντας τους πιστούς

Ενας άνδρας κυκλοφορεί με ράσα και επισκέπτεται διάφορες Κοινότητες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, λέγοντας ότι είναι μοναχός από το Αγιο Ορος, προσπαθώντας να αποσπάσει χρήματα από πιστούς.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας – Αμμοχώστου αναφέρεται ότι «άνδρας ηλικίας γύρω στα 55 – 60 χρόνων, Ρουμάνος στην καταγωγή ο οποίος μιλά σπαστά ελληνικά, κυκλοφορεί με ράσα και συστήνεται ως μοναχός από το Άγιον Όρος, περιφέρεται τις τελευταίες ώρες σε διάφορες Κοινότητες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, προσπαθώντας να αποσπάσει χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πιστούς».
 
Η Μητρόπολη «καλεί όποιο συναντήσει τον συγκεκριμένο άνδρα να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό του Δήμου ή της Κοινότητας του».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE