ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Άντρας με ράσα προσποιείται τον μοναχό και ζητά λεφτά εξαπατώντας τους πιστούς

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Άντρας με ράσα προσποιείται τον μοναχό και ζητά λεφτά εξαπατώντας τους πιστούς

Ενας άνδρας κυκλοφορεί με ράσα και επισκέπτεται διάφορες Κοινότητες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, λέγοντας ότι είναι μοναχός από το Αγιο Ορος, προσπαθώντας να αποσπάσει χρήματα από πιστούς.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας – Αμμοχώστου αναφέρεται ότι «άνδρας ηλικίας γύρω στα 55 – 60 χρόνων, Ρουμάνος στην καταγωγή ο οποίος μιλά σπαστά ελληνικά, κυκλοφορεί με ράσα και συστήνεται ως μοναχός από το Άγιον Όρος, περιφέρεται τις τελευταίες ώρες σε διάφορες Κοινότητες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, προσπαθώντας να αποσπάσει χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πιστούς».
 
Η Μητρόπολη «καλεί όποιο συναντήσει τον συγκεκριμένο άνδρα να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό του Δήμου ή της Κοινότητας του».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.