Στις 18 Φεβρουαρίου η έναρξη υποβολής αιτήσεων για εγγραφή ειδικών ιατρών στο ΓεΣΥ

Στις 18 Φεβρουαρίου η έναρξη υποβολής αιτήσεων για εγγραφή ειδικών ιατρών στο ΓεΣΥ

H 18η Φεβρουαρίου 2019 έχει οριστεί ως η ημερομηνία έναρξης της υποβολής αίτησης εγγραφής από ιατρούς που θα επιλέξουν να εγγραφούν ως ειδικοί ιατροί στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ), ανακοίνωσε ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ).


Προστίθεται ότι οι ενδιαφερόμενοι ιατροί θα πρέπει να προχωρήσουν σε αίτηση εγγραφής ως ειδικοί ιατροί, ανεξάρτητα με τον αν θα συμβληθούν με τον Οργανισμό ως φυσικά πρόσωπα ή αν θα παρέχουν υπηρεσίες φροντίδας υγείας εκ μέρους άλλων προσώπων.
 
Η αίτηση για εγγραφή θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω της πύλης παροχέων του ΓεΣΥ στην οποία οι ιατροί θα έχουν πρόσβαση από την ιστοσελίδα του ΟΑΥ (www.gesy.org.cy).
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται είτε στην ιστοσελίδα του ΟΑΥ είτε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του ΓεΣΥ στο τηλέφωνο 17000 (δωρεάν κλήση) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected].
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE