Θα ενταθεί η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ…

Θα ενταθεί η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ…

Σας τα είπα και χτες, ότι δεν είναι τόσο «αθώο» το έργο που παίζεται τελευταίως, στα περί μεγάλων ευθυνών του Αναστασίου, για τη (νέα) προβληματική χρονιά της Ομόνοιας. 

Εκείνοι που κρύβονται πίσω από την «επιχείριση» πριονίσματος της καρέκλας του Ελλαδίτη τεχνικού, αναμένεται να εντείνουν τις προσπάθειες τους, μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση. 

Αν οριστικά η Ομόνοια μείνει εκτός πρώτης εξάδας. Χωρίς να σημαίνει, ότι και εξάδα να μπει η ομάδα, θα σταματήσουν να παίζουν το… βιολί τους. 

Πάντως η στήλη μαθαίνει, από το περιβάλλον του «ενοικιαστή» της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου, ότι είναι ικανοποιημένος από τον Ελλαδίτη τεχνικό. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.