To πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου και των αγώνων της Β΄ φάσης που είχαν αναβληθεί

To πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου και των αγώνων της Β΄ φάσης που είχαν αναβληθεί

Η ΑΕΛ εξασφάλισε εισιτήριο πρόκρισης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca – Cola με διπλή νίκη σε βάρος του ΘΟΪ Λακατάμιας και όπως προκύπτει από την κλήρωση που έγινε στις 4 Φεβρουαρίου, θα αντιμετωπίσει τον Ερμή Αραδίππου.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Τσίρειο Στάδιο την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 και ο επαναληπτικός στις 27 Φεβρουαρίου, την ίδια ώρα στο Στάδιο N.Papas Group Αμμόχωστος – Επιστροφή.

Οι ώρες έναρξης των αγώνων για τηλεοπτικούς σκοπούς ενδέχεται να αλλάξουν.

Όπως ήδη ανακοινώθηκε, οι αγώνες της προημιτελικής φάσης μεταξύ των ομάδων Πάφος FC – ΕΝ Παραλιμνίου θα διεξαχθούν ως ακολούθως:

20 Φεβρουαρίου
17:00 Πάφος – ΕΝ Παραλιμνίου

27 Φεβρουαρίου
17:00 ΕΝ Παραλιμνίου – Πάφος FC

Η Β’ φάση του Κυπέλλου Coca – Cola θα ολοκληρωθεί στις 20 Φεβρουαρίου με τη διεξαγωγή των εξ αναβολής αγώνων ως εξής:

15:00 Εθνικός Άχνας – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών (νίκησε 2-1 η Καρμιώτισσα στον πρώτο αγώνα)
18:00 Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΠΟΕΛ (νίκησε 2-1 το ΑΠΟΕΛ στον πρώτο αγώνα)

Η ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας και η ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Εθνικός Άχνας – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE