ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: 'Βίασε την Σάρα Σιαμς στην Αγ. Νάπα λίγο μετά τη διάπραξη του εγκλήματος'

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: 'Βίασε την Σάρα Σιαμς στην Αγ. Νάπα λίγο μετά τη διάπραξη του εγκλήματος'

09:47 - 13/02 - Προκαλούν ψυχολογικό κλονισμό στον οποιονδήποτε τα όσα αναφέρονται αυτή τη στιγμή στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας σε σχέση με την υπόθεση του διπλού φονικού του Στροβόλου τον Απρίλιο του 2018, με θύματα το ζεύγος Χατζηευθυμίου.

Ο δικηγόρος της Σάρα Σιαμς που πλέον είναι ένοχη στην κατηγορία για διάπραξη ληστείας (μετά τν παραδοχή της και απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα έχει απαλλαχθεί από τις κατηγορίες που αφορούν τον φόνο), αγορεύει για μετριασμό της ποινής της.

Ο Θανάσης Κορφιώτης, λοιπόν, κάνει ιδιαίτερα δυνατές αναφορές. Μιλώντας για την συμπεριφορά του Τζιωνή σε βάρος της Σιαμς, ανέφερε ότι την εξευτέλιζε και πως την ζήλευε παθολογικά.

Είπε ακόμη ότι, λίγες ώρες μετά τον φόνο τη βίασε στην Αγία Νάπα. «Ο Τζιωνής κλείδωνε τη Σάρα μέσα στο δωμάτιο ή το σπίτι και την κτυπούσε. Και ακόμα, την βίαζε» ανέφερε σε άλλο σημείο της αγόρευσής του.

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση του φόνου είναι ο Λοΐζος Τζιωνής, ο ετεροθαλής αδερφός του Λευτέρης Σολωμού και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.