ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολύ επικίνδυνοι δρόμοι λόγω βαριάς χαλαζόπτωσης

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολύ επικίνδυνοι δρόμοι λόγω βαριάς χαλαζόπτωσης

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (14/02).

Λόγω των καιρικών συνθηκών, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει διαμορφωθεί ως εξής:


Λόγω  χιονόπτωσης, οι δρόμοι Προδρόμου -  ΤροόδουςΚαρβουνά - Τροόδους και Πλατρών - Τροόδους, είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Επίσης, στον δρόμο Λάρνακας – Κοφίνου, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή, επικρατεί βαριά χαλαζόπτωση και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθάρισε το τοπίο μετά από μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - Μάχες στήθος με στήθος

Ξεκαθάρισε το τοπίο μετά από μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - Μάχες στήθος με στήθος

Πρωτιά ΔΗΣΥ, ανέβασε ποσοστά το ΑΚΕΛ. ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία τα δύο νέα κόμματα της Βουλής. Εκτός ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγοι. Δείτε ποιοι θα είναι οι 56 εκπρόσωποί μας στη νέα Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE