Τέσσερα τροχαία ατυχήματα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Προσοχή συνιστά η Αστυνομία

Τέσσερα τροχαία ατυχήματα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Προσοχή συνιστά η Αστυνομία

Τέσσερα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (14/02), στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού. 

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή τα τροχαία προκλήθηκαν λόγω της έντονης χαλαζόπτωσης που επικρατεί στον αυτοκινητόδρομο, με το οδόστρωμα να είναι ολισθηρό και πολύ επικίνδυνο

Σε ενημέρωση του ThemaOnline, διαβεβαιώθηκε ότι από τα τροχαία δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί, ωστόσο υπάρχει πυκνή τροχαία κίνηση. 

Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Γ.Παππούτα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE