Συναντήσεις με Μαυρογιάννη και ξένους πρέσβεις είχε ο Οζερσάι στα κατεχόμενα

Συναντήσεις με Μαυρογιάννη και ξένους πρέσβεις είχε ο Οζερσάι στα κατεχόμενα

Χωριστές συναντήσεις με τον Ε/κ διαπραγματευτή Ανδρέα Μαυρογιάννη και με τους Πρέσβεις της Ιρλανδίας και της Γερμανίας,  Deirdre Ni Fhalluin και Franz Josef Krempt αντίστοιχα, είχε την Τετάρτη 13/2 ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός εξωτερικών» Κουντρέτ Οζερσάι.


Τις συναντήσεις ανακοίνωσε ο κ. Οζερσάι με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αναφορικά με τη συνάντηση του με τον κ. Μαυρογιάννη, ο κ. Οζερσάι ανέβασε φωτογραφία μαζί με τον Ε/κ διαπραγματευτή και έγραψε : «Μετά από ένα μακρύ διάλειμμα, συναντηθήκαμε ξανά με τον Ε/κ διαπραγματευτή Ανδρέα Μαυρογιάννη. Χρειάζεται να βρισκόμαστε σε διάλογο με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη με ρεαλιστικές προσεγγίσεις…Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε».

Για τις συναντήσεις του με τους ξένους πρέσβεις, ο κ. Οζερσάι έγραψε στην ανάρτηση του ότι οι αρχές των κατεχομένων εργάζονται για να ακούγεται η φωνή των Τ/κ μέσω των εκπροσώπων των διεθνών φορέων σε κάθε πλατφόρμα, προσθέτοντας ότι αντάλλαξαν απόψεις για το κυπριακό πρόβλημα και συζήτησαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΕΕ λόγω του Brexit.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE