Η αποχώρηση των εκπροσώπων Ανόρθωσης και Απόλλωνα – Οι πρώτες αντιδράσεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η αποχώρηση των εκπροσώπων Ανόρθωσης και Απόλλωνα – Οι πρώτες αντιδράσεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αναβλήθηκε για την Πέμπτη (14/2) η εκδίκαση της υπόθεσης Ουζόχο.

Ένα μόλις τέταρτο διήρκησε η η διαδικασία με τον Αθλητικό Δικαστή, Αριστοτέλη Βρυωνίδη, να ανακοινώνει την αναβολή της εκδικασης.

Πρώτοι αποχώρησαν οι εκπροσώποι Απόλλωνα (Ανδρέας Κορομίας, Γιώργος Παπαγιάννης, Αντώνης Γλυκής) και χωρίς να προβούν σε καποια δήλωση αποχώρησαν.

Δύο λεπτά μετά αποχώρησαν και οι εκπροσώποι Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή και Γιώργος Χριστοφίδης, και κατευθύνθηκαν λίγα μέτρα πιό κάτω όπου είχαν σύντομη συζήτηση.

Μέχρι τις 15:30 αποχώρησε και ο Αθλητικός Δικαστής, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, ο οποίος χαιρέτησε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και έδειχνε ευδιάθετος.

Δείτε φωτογραφίες από την κάμερα του Themasports.com: 

 

 

Διαβάστε επίσης: 

Εκδίκαση Ουζόχο: Ο λόγος της αναβολής της εκδίκασης της ένστασης – Ανακοίνωση ΚΟΠ

 
 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

Οι σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, οι σχέσεις της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ελληνική Κυβέρνηση και η σχέση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE