Η αποχώρηση των εκπροσώπων Ανόρθωσης και Απόλλωνα – Οι πρώτες αντιδράσεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η αποχώρηση των εκπροσώπων Ανόρθωσης και Απόλλωνα – Οι πρώτες αντιδράσεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αναβλήθηκε για την Πέμπτη (14/2) η εκδίκαση της υπόθεσης Ουζόχο.

Ένα μόλις τέταρτο διήρκησε η η διαδικασία με τον Αθλητικό Δικαστή, Αριστοτέλη Βρυωνίδη, να ανακοινώνει την αναβολή της εκδικασης.

Πρώτοι αποχώρησαν οι εκπροσώποι Απόλλωνα (Ανδρέας Κορομίας, Γιώργος Παπαγιάννης, Αντώνης Γλυκής) και χωρίς να προβούν σε καποια δήλωση αποχώρησαν.

Δύο λεπτά μετά αποχώρησαν και οι εκπροσώποι Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή και Γιώργος Χριστοφίδης, και κατευθύνθηκαν λίγα μέτρα πιό κάτω όπου είχαν σύντομη συζήτηση.

Μέχρι τις 15:30 αποχώρησε και ο Αθλητικός Δικαστής, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, ο οποίος χαιρέτησε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και έδειχνε ευδιάθετος.

Δείτε φωτογραφίες από την κάμερα του Themasports.com: 

 

 

Διαβάστε επίσης: 

Εκδίκαση Ουζόχο: Ο λόγος της αναβολής της εκδίκασης της ένστασης – Ανακοίνωση ΚΟΠ

 
 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE