Θλίψη: Πέθανε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Θλίψη: Πέθανε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών η Φλωρέττα Ζάννα. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή μέσω Facebook ο ηθοποιός Γιώργος Γεωργίου το πρωί της Τετάρτης. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Έφυγε η Φλωρέττα Ζάννα, σύζυγος του σπουδαίου Ντίνου Δημόπουλου».

Η Φλωρέττα Ζάννα γεννήθηκε το 1936 στον Άγιο Νικόλαο Μεσσηνίας. Το πραγματικό της όνομα ήταν Ανθή Στυλιανέα. Υπήρξε δεύτερη σύζυγος του σκηνοθέτη Ντίνου Δημόπουλου, από το 1970 έως το 2003, μέχρι το θάνατο του τελευταίου. Διατηρούσε ρόλους σε πολλές ταινίες του και μαζί απέκτησαν την κόρη της Μυρτώ.

Κάποιες από τις ταινίες που συμμετείχε ήταν: Αγάπη και Αίμα (1968), Η Αρχόντισσα κι ο Αλήτης (1968), Κατηγορώ τους Ανθρώπους (1966), Κοινωνία Ώρα Μηδέν (1966), Οι Κυρίες της Αυλής (1966), Αμόκ (1963), Όταν Λείπει η Γάτα (1962), Αμαρυλλίς (Το Κορίτσι της Αγάπης) (1959).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE