Απέλυσαν την Στέλλα Στυλιανού μια μέρα πριν από τα γενέθλιά της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απέλυσαν την Στέλλα Στυλιανού μια μέρα πριν από τα γενέθλιά της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έλαβε το χειρότερο δώρο γενεθλίων από τον σταθμό που εργαζόταν εδώ και χρόνια.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Ο λόγος για την γνωστή δημοσιογράφο, Στέλλα Στυλιανού, η οποία από την περασμένη Δευτέρα (11/02) αποτελεί παρελθόν από το κανάλι του OMEGA, μετά από το χαρτί της απόλυσης που έλαβε.

Μετά από αναρτήσεις της δημοσιογράφου στα social media χθες Τρίτη (12/02), είχε τα γενέθλιά της τα οποία και γιόρτασε παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα.  

Απ’ ότι φαίνεται ο σταθμός μετά από αρκετά χρόνια εργασίας της δημοσιογράφου σε αυτό, της χάρισε το χειρότερο δώρο μια μέρα πριν από τα γενέθλιά της.

Να σημειώσουμε ότι πέραν από την Στέλλα Στυλιανού, κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, ακόμη δύο άτομα του προσωπικού του καναλιού του Αρχαγγέλου απολύθηκαν από τον σταθμό μετά από χρόνια υπηρεσίας.

Δείτε τις φωτογραφίες της:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE