ΠΑΦΟΣ: «Έσβησε» στο Γεν. Νοσ. Λευκωσίας ο Ιωάννου έξι 24ωρα μετά

ΠΑΦΟΣ: «Έσβησε» στο Γεν. Νοσ. Λευκωσίας ο Ιωάννου έξι 24ωρα μετά

Έξι μέρες μετά την πτώση του από ύψος περίπου 3 μέτρων και αφού έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, απεβίωσε το πρωί της Τετάρτης (13/2), ο 77χρονο Γιάννης Ιωάννου, από την Πάφο.

Ο άτυχος 77χρονος, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή “Μέρα μεσημέρι” του Ant1, νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ αρχικά είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Η κηδεία του 77χρονου Ιωάννου, θα τελεστεί την Πέμπτη 14/2 στις 14:00 από τον Ιερό Ναό Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο άτυχος Ιωάννου, την Παρασκευή 8/2, έπεσε από ύψος περίπου 2.7 μέτρων, όταν ανέβηκε σε αλουμινένια σκάλα για να κλαδέψει κυπαρίσσι και σε κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει από την αλουμινένια σκάλα και να τραυματιστεί.

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.