ΠΑΦΟΣ: «Έσβησε» στο Γεν. Νοσ. Λευκωσίας ο Ιωάννου έξι 24ωρα μετά

ΠΑΦΟΣ: «Έσβησε» στο Γεν. Νοσ. Λευκωσίας ο Ιωάννου έξι 24ωρα μετά

Έξι μέρες μετά την πτώση του από ύψος περίπου 3 μέτρων και αφού έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, απεβίωσε το πρωί της Τετάρτης (13/2), ο 77χρονο Γιάννης Ιωάννου, από την Πάφο.

Ο άτυχος 77χρονος, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή “Μέρα μεσημέρι” του Ant1, νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ αρχικά είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Η κηδεία του 77χρονου Ιωάννου, θα τελεστεί την Πέμπτη 14/2 στις 14:00 από τον Ιερό Ναό Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο άτυχος Ιωάννου, την Παρασκευή 8/2, έπεσε από ύψος περίπου 2.7 μέτρων, όταν ανέβηκε σε αλουμινένια σκάλα για να κλαδέψει κυπαρίσσι και σε κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει από την αλουμινένια σκάλα και να τραυματιστεί.

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE