Κύπριος έκλεψε από τη μάνα του και έγινε εκατομμυριούχος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κύπριος έκλεψε από τη μάνα του και έγινε εκατομμυριούχος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κύπριος έκλεψε 34 χιλιάδες ευρώ από τη μητέρα του στα 17 του και σήμερα έχει επιχείρηση αξίας 170 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο λόγος για τον Andrew Michael, με πατέρα Ελληνοκύπριο και γεννημένος στην Κύπρο, ο οποίος στα 17 του έκλεψε 30 χιλιάδες ευρώ από τη πιστωτική κάρτα της μητέρας του ώστε να αναπτύξει την επιχείρηση του, που σήμερα αξίζει περισσότερο από 170 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νεαρός τότε Andrew χρειαζόταν τα χρήματα το 1997 για το πρότζεκτ του «A-level» – μιας διαδικτυακής επιχείρησης που προσέφερε υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διαδικτυακών υπηρεσιών σε εταιρείες – καθώς ήθελε να το αναπτύξει αγοράζοντας οπτικές ίνες ευρυζωνικής σύνδεσης.

Συγκεκριμένα, ο Αndrew και ο συνέταιρος του Alex Wielding έπρεπε να πληρώσουν εκσκαφέα ώστε να περάσει τις οπτικές ίνες στο έδαφος, κάτι που έπραξαν μέσω τηλεφώνου χρησιμοποιώντας, την πιστωτική κάρτα της μητέρας του πρώτου, χωρίς η ίδια ωστόσο να το γνωρίζει.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.