Άλλαξε διοργάνωση και μεταμορφώθηκε η Φενέρμπαχτσε!

Άλλαξε διοργάνωση και μεταμορφώθηκε η Φενέρμπαχτσε!

Την καλύτερη παρηγοριά στο Europa League βρήκε η Φενέρμπαχτσε! Μπορεί εντός συνόρων να καταρρέει και να κινδυνεύει με υποβιβασμό, αλλά καθάρισε 1-0 τη Ζενίτ και βλέπει «16». Έχασε πέναλτι ο Μακ.

Άλλαξε διοργάνωση και μεταμορφώθηκε η Φενέρμπαχτσε! 

Παρόλο που στο τουρκικό πρωτάθλημα πραγματοποιεί τη χειρότερη πορεία των τελευταίων 20 χρόνων και βρίσκεται στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού, η ομάδα του Ερσούν Γιανάλ βρήκε… παρηγοριά στο Europa League και τη Ζενίτ (1-0). 

Εκμεταλλευόμενοι και τη αγωνιστική απραξία των Ρώσων, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 21’ με γκολ του Σλιμανί. Μπορεί λοιπόν να πιέστηκαν και να κινδύνευσαν σοβαρά με ισοφάριση, ωστόσο έμειναν όρθιοι. 

Βασικό ρόλο σ’ αυτό έπαιξε ο γκολκίπερ Βολκάν, ο οποίος… συνεργάστηκε με το δοκάρι του σε εκτέλεση πέναλτι του Μακ και κατάφερε να αποσοβήσει το 1-1 πριν το ημίχρονο. 

Κάτι που ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της Φενέρ, βοηθώντας τη να προστατεύσει ως το τέλος το σκορ και να πάει στη ρεβάνς με προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.