ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΥΖΟΧΟ: Αφέθηκε ελεύθερος ο Γιάγκου και η 36χρονη συλληφθείσα

ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΥΖΟΧΟ: Αφέθηκε ελεύθερος ο Γιάγκου και η 36χρονη συλληφθείσα

«Αέρα» ελευθερίας αναπνέει από το βράδυ της Τρίτης 12/02 η 36χρονη υπάλληλος του ΑΣΥΑ (Ανώτατο Συμβούλιο Υγείας Αθλητών –ΚΟΑ) και ο Κυριάκος Γιάγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η 36χρονη υπάλληλος του ΑΣΥΑ, αφέθηκε ελεύθερη λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 12/02, ενώ ελεύθερος αφέθηκε και ο αντιπροέδρος της ομάδας της Αμμοχώστου, ιατρός Κυριακού Γιάγκου.

Παράλληλα αναμένεται το βράδυ της ίδιας μέρας να αφαιθεί ελεύθερος και ο 41χρονος συλληφθέντας για την ίδια υπόθεση.

Υπενθυμίζουμε πως τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης του Δελτίου Υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθσωσης Φράνσις Ουζόχο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Έπειτα από μια πολιτικά ταραχώδη εβδομάδα, το όνομα του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής -και δεν ήταν άλλο, από αυτό του προσφάτως παραιτηθέντα Σεμπαστιάν Λεκορνί!

BEST OF TOTHEMAONLINE